Om oss

  • Vi er den lille julebutikken med det store utvalget av julepynt og juletrepynt som skaper magiske juleminner.
Det hele begynte som en liten hobby for å få utløp for overskuddskreativitet, og vi er heldige som får lov å holde på med verdens fineste hobby.
Jeg er så heldig at jeg har magiske juleminner fra min egen barndom, da jeg selv ble mor for første gang kom alle disse minnene og følelsene veltende opp og jeg hadde så lyst at mitt eget barn skulle få oppleve en lite magisk jul som jeg selv gjorde da jeg var barn. Det begynte smått med at jeg laget julekuler med navn til mine egne barn, og plutselig fikk jeg mange henvendelser av andre som spurte om jeg kunne lage til dem også, og derfra har det egentlig bare ballet på seg.
Det viste seg fort at jeg ikke var den eneste som hadde fullstendig juledilla, og at mange forbinder julen med varme, gode minner sammen med dem man er glade i. Akkurat denne følelsen er det vi prøver å gjenskape i produktutvalget vårt. Vi ønsker å kunne tilby personlig og spesiell julepynt som bidrar til at du kan skape deg magiske julen for deg og dine.
Nå er jeg stolt av å kunne si at jeg har Norges største utvalgt i personaliserte juleprodukter og et stort utvalgt i spennende merkevarer fra blant annet Disney og Warner Bros.
Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Send oss gjerne en melding på vår facebookside: https://www.facebook.com/venomavinyl
Velkommen til en magisk julehandel.
Varme hilsner fra
Linn