Publisert

Magisk Juletrepynt: Disney Askepott Skaper Eventyrstemning

Når julemagien fyller luften, er det ingenting som kan sammenlignes med å dekorere hjemmet med unike og minneverdige stykker. Enten du er en Disney-entusiast eller bare elsker eventyr, vil vår Disney Askepott juletrepynt sørge for at din juledekor er både magisk og uforglemmelig.

Disney Askepott: En Tidløs Favoritt

Disney’s Askepott er en tidløs klassiker som har rørt hjertene til både barn og voksne i generasjoner. Hennes historie om motgang og kjærlighet, sammen med en tryllestav og en glassko, er blitt en del av vår kollektive bevissthet. Hva med å bringe litt av denne magien inn i ditt eget hjem?

Her finner du alle våre askepottyprodukter

Askepotts Magiske Vogn og Gresskar

Ingen Askepott-historie ville være komplett uten hennes ikoniske magiske vogn, forvandlet fra et ordinært gresskar ved hjelp av fe-gudmødrene. Denne magiske vognen tok henne til det store kongelige ballet, og den symboliserer transformasjon og muligheten til å gå fra beskjedenhet til strålende skjønnhet. Med Disney Askepott juletrepynt fra Venoma.no kan du hente litt av denne magien inn i ditt eget juletre. Du finner askepotts gresskar-vogn her

Askepott sin vogn i gull til julepynt

De Tre Fe-Gudmødrene og Magien Bak

Askepott ville ikke vært komplett uten sine tre fe-gudmødre – Flora, Fauna og Merryweather. Disse elskelige karakterene har tryllestaver som kan forvandle det ene til det andre, og de legger til en ekstra dimensjon av magi til eventyret. Hvem kan glemme den ikoniske strofen “Bibbidi-Bobbidi-Boo” når fe-gudmødrene tryller og forvandler Askepotts utseende til det hun trenger for å delta på ballet? Du finner alle de tre feene her

Torneroses fe-gudmødre

“Tre nøtter til Askepott” – En Kjærkommen Juletradisjon

For mange nordmenn er det ikke jul uten å se filmen “Tre nøtter til Askepott”. Denne klassiske eventyrfilmen vises hvert år på NRK TV og har blitt en hjertevarmende juletradisjon for familier over hele landet. Denne fantastiske filmen tar oss med på et magisk eventyr hvor Askepott viser sin styrke og tapperhet, og hvor hun vinner prinsens hjerte. Det er en film som bringer glede, håp og julens ånd til skjermen, og nå kan du også bringe litt av den samme magien inn i ditt eget hjem.

Inspirert av Askepottseventyr har vi laget dette nydelige settet med tre julekuler med Askepotts gåter

Julekuler tre nøtter til askepott

Gjør Julen Minneverdig

La årets juletre være en hyllest til eventyr og drømmer med Disney Askepott juletrepynt. Skap minner for deg selv, din familie og dine gjester mens du feirer sesongen med stil. Her finner du alle våre Askepottprodukter i årets julekolleksjon